Lyssna
Matting Solutions på Nordbygg 2020 i monter C04:50. Entré på Arlanda terminal 4.

Arlanda Terminal 4

Stockholm Arlanda Airport är Sveriges största flygplats, och är en knutpunkt mellan Stockholm och andra svenska städer samt övriga världen.

På Stockholm Arlanda Airport finns ett utbud av omkring 107 direktlinjer, varav 87 är utrikes och 20 är inrikes. Utöver direktlinjerna finns även många charterdestinationer. Under 2023 reste 21 817 841 resenärer till eller från Stockholm Arlanda Airport.

2021 utsågs Stockholm Arlanda Airport till “ECO-Innovation Airport of the Year” av flygbranschorganisationen ACI Europé. Flygplatsen framhålls som  ”en pionjär i framkant inom hållbarhetsutvecklingen i branschen” och som ett ledande exempel på att nå fossilfrihet i egen verksamhet.

Bilder på entrén till Terminal 4 från december 2019.

 

Tactile Flooring- Vrinnevisjukhuset i Norrköping med ny tillgänglig entrélösning. Gummiledstråk inne i foajén.

Vrinnevisjukhuset, Norrköping

Entréerna på Vrinnevisjukhuset i Norrköping har uppdaterats med våra taktila ledstråk. Utanför dörrarna ligger skrapgaller med ett ledstråk av rostfria element med svart inlägg för ökad kontrast. Entrématta ALU, en aluminiumprofilmatta, har ett vitt ledstråk som tydligt visar vägen. I foajén följs stråket upp av gummiledstråk som guidar besökaren in i lokalerna.

Vrinnevisjukhuset invigdes 1988 och sedan 2014 pågår “Vision 2020”, en om- och nybyggnation. Vård utvecklas ständigt och omvärlden hinner förändras på 25 år. Vrinnevisjukhusets verksamhet har utvecklats så mycket att lokalerna måste anpassas för de nya behoven. Vision 2020 är namnet på det stora projekt som ska rusta sjukhuset för framtiden.

Källa:Region Östergötland

Tactile Flooring- Vrinnevisjukhuset i Norrköping med ny tillgänglig entrélösning. Gummiledstråk inne i foajén.

" "

Fel: Kontaktformulär hittades inte.