Lyssna
Bilden visar en entréhall med aluminiumledstråk för taktil och visuell vägledning i byggnaden. Framför glasdörrarna så finns uppmärksamhetsmarkeringar för dörrsvepen, likaså finns det på dörrarnas rutor.

Hej! Jag heter Fredrik Andersson.

Jag är blind sedan födseln, men märker skillnad på ljus och mörker. I en serie inlägg här på Tactile Flooring kommer jag att dela med mig av mina tankar, erfarenheter och upplevelser. Mitt mål är att avdramatisera det här med att vara blind, och visa att det inte är ett så stort problem som många kanske tror.

Jag bor i Ljungsbro utanför Linköping och arbetar i kundtjänsten på Svenska Försäkringsrådgivarna. Där svarar jag på frågor om våra produkter och hur kunderna ska göra för att exempelvis få ut pengar från sina försäkringar. Jag sköter också administration och skickar ut blanketter för medgivande om autogiro med mera.

Fritiden ägnar jag åt mina djur. Jag har en katt (brittisk korthår) och två undulater. Jag har också ett väldigt stort tekniskt intresse. Jag kopplar gärna av genom att lyssna på musik eller läsa böcker.

Nu vet du lite mer om vem jag är. Vi hörs snart igen!

/Fredrik

Fredrik Andersson som står i solskenet framför sin altan, iförd en röd/blå-rutig skjorta.

Läs fler inlägg av Fredrik!

Fel: Kontaktformulär hittades inte.