Lyssna
Matting Solutions på Nordbygg 2020 i monter C04:50. Entré på Arlanda terminal 4.

Arlanda Terminal 4

Stockholm Arlanda Airport är Sveriges största flygplats, och är en knutpunkt mellan Stockholm och andra svenska städer samt övriga världen.

På Stockholm Arlanda Airport finns ett utbud av omkring 107 direktlinjer, varav 87 är utrikes och 20 är inrikes. Utöver direktlinjerna finns även många charterdestinationer. Under 2023 reste 21 817 841 resenärer till eller från Stockholm Arlanda Airport.

2021 utsågs Stockholm Arlanda Airport till “ECO-Innovation Airport of the Year” av flygbranschorganisationen ACI Europé. Flygplatsen framhålls som  ”en pionjär i framkant inom hållbarhetsutvecklingen i branschen” och som ett ledande exempel på att nå fossilfrihet i egen verksamhet.

Bilder på entrén till Terminal 4 från december 2019.

 

Tactile Flooring - bilden visar framsidan av Linköpings Centralstation

Linköpings Centralstation

Under maj 2019 så har Jernhusens station i Linköping uppdaterats med nya ledstråk, bestående av rostfria element med svarta inlägg (TPU) för bästa kontrast mot det ljusa golvet. Totalt blev det ca 50 meter med stråk som guidar resenärerna till de olika målpunkterna. Glasytorna på en av entrédörrarna kontrastmarkerades med egendesignade markeringar.
 

Tactile Flooring - Linköpings Centralstation med nya ledstråk, Rostfria TPU element

 

" "

Fel: Kontaktformulär hittades inte.