Lyssna
Matting Solutions på Nordbygg 2020 i monter C04:50. Entré på Arlanda terminal 4.

Arlanda Terminal 4

Stockholm Arlanda Airport är Sveriges största flygplats, och är en knutpunkt mellan Stockholm och andra svenska städer samt övriga världen.

På Stockholm Arlanda Airport finns ett utbud av omkring 107 direktlinjer, varav 87 är utrikes och 20 är inrikes. Utöver direktlinjerna finns även många charterdestinationer. Under 2023 reste 21 817 841 resenärer till eller från Stockholm Arlanda Airport.

2021 utsågs Stockholm Arlanda Airport till “ECO-Innovation Airport of the Year” av flygbranschorganisationen ACI Europé. Flygplatsen framhålls som  ”en pionjär i framkant inom hållbarhetsutvecklingen i branschen” och som ett ledande exempel på att nå fossilfrihet i egen verksamhet.

Bilder på entrén till Terminal 4 från december 2019.

 

Tactile Flooring - Alingsås Lasarett

Alingsås Lasarett

Framtidens akutsjukhus byggs i Alingsås. Projektet innebär en om- och tillbyggnad och har en budget på nästan 500 miljoner.

Lasarettet får en helt ny entré med reception, café och trevliga väntutrymmen. Man har skapat en öppen och välkomnande entré som ger ett gott mottagande och som gör det enkelt att orientera sig. De flesta mottagningarna placeras i entréplanet.

I entrén möts man av entrémattan Entrance ALU med infällda ledstråk. Där efter tar vita kontrasterande ledstråk av aluminium vid för att guida besökaren vidare in på entréplan.

Läs mer om ombyggnaden av Alingsås Lasarett här:
http://www.vastfastigheter.se/fastigheter-och-projekt/alingsas-lasarett/projekt/alingsas-lasarett-om–och-tillbyggnad-av-alingsas-lasarett/

Tactile Flooring - Alingsås Lasarett

" "

Fel: Kontaktformulär hittades inte.